Ταπητοκαθαριστήριο Tapikon : Λίγα λόγια για την εταιρία μας

Η εταιρία ταπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης αποτελούν ένα απο τα πιο παλαιά καθαριστήρια στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής ξεκινώντας αρχικά απο την βαθιά παράδοση στην κατασκευή χειροποίητων χαλιών απο την οικογένεια μικρασιατών του Κων/νου Κωνσταντινίδη.

Σιγά σιγά το χειροποίητο χαλί σταματάει και το 1965 ξεκινάει τη δραστηριοποίηση/ενασχόληση με το πλύσιμο και τον καθαρισμό των ταπήτων με άκρως πρωτοποριακές τεχνικές και κατασκευές μηχανημάτων της εποχής που πηγαζαν απο την βαθιά γνώση του τάπητα.

Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε η εταιρία να προσεγγίσει ένα μεγάλο αριθμό νοικοκυριών και εταιριών που παραμένουν μέχρι και σήμερα στους σταθερούς πελάτες της.

Παραμένοντας μέχρι και σήμερα πιστοί στην ίδια φιλοσοφία επι της σωστής κάθαρσης, φύλαξης και γενικότερα μεταχείρισης των ταπήτων, κατέχοντας ιδιόκτητες πλέον εγακταστάσεις και αναβαθμίζοντας συνεχώς τα μηχανήματα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στην ποιότητα που πρέπει να επιτευχθει, παραμένουν σε θέση να προσφέρουν την ίδια ποιότητα εργασίας όπως ακριβώς ξεκίνησαν.

Στο μέλλον με την αγάπη και την εμπιστοσύνη που την περιβάλουν απο τα αναρίθμητα πλέον νοικοκυριά όλα αυτά τα χρόνια τα ταπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης θα συνεχίσουν να αποτελούν μια σύγχρονη λύση καθαρισμού και φύλαξης ταπήτων στην κατάλληλη τιμή.

 

 

     Tαπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης : Μεταφορά χαλιών