Ταπητοκαθαριστήριο Tapikon : Οι υπηρεσίες μας
Τα ταπητοκαθάριστήρια Κωνσταντινίδης προσφέρουν επιμελέστατο καθαρισμό, περιποίηση, σίγουρη φύλαξη των χαλιών σας και επιπλέον υπεύθυνα την αποκατάσταση οποιασδήποτε φθοράς έχουν υποστεί. Πιο αναλυτικά η διαδικασία που ακολουθείται απο την εταιρία μας έιναι :

Διαδικασία 1 : Παραλαβή - Παράδοση

H παράδοση και παραλαβή των ταπήτων σας γίνεται με δικά μας μέσα, απο εμάς τους ίδιους ( και όχι από ευκαιριακούς υπαλλήλους ) βάση προγραμματισμένου ραντεβού και σε συγγεκριμένες ημέρες που βολεύουν αμφότερους. Για την ευκολότερη εξυπηρέτησή σας καλό θα είναι να προηγηθεί τηλεφώνημα στην εταιρία μας περίπου 10 μέρες νωρίτερα καθώς τελευταία στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξυπηρετήσουμε και ειδικά απομακρισμένες περιοχές.
Εάν υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς των ταπήτων σας στις εγκαταστάσεις της εταιρίας μας με δικά σας μέσα παρακαλούμε ενημερώστε την τηλεφωνήτρια καθώς εκτός απο το κέρδος σας σε χρόνο υπάρχει και έκπτωση καθώς τα μεταφορικά αφαιρουνται απο το συνολικό κόστος της εργασίας μας.

Διαδικασία 2 : Πλύσιμο - Στύψιμο

Η εταιρία μας πάντα πρωτοπόρα στον καθαρισμό ταπήτων με ειδικά μηχανήματα και κάνοντας χρήση ουδέτερων απορυπαντικών πετυχαίνει αφενός την προστασία των αγαπημένων σας ταπήτων απο τα δυνατά σε σύνθεση καθαριστικά και αφετέρου την προστασία του περιβάλλοντος.
H διαδικασία του στυψίματος διεκπαιρεώνεται σε ειδικο φυγόκεντρο μηχάνημα που βοηθά στην άμμεση απομάκρυνση των νερών προστατεύοντας παράλληλα απο πιθανά ξεβάμματα και διατηρώντας λευκα τα κρόσια.

Διαδικασία 3 : Στέγνωμα

Η διαδικασία του στεγνώματος γίνεται σε ειδκά διαμορφωμένους, σκιασμένους υπαίθριους χώρους έτσι ώστε τα χαλιά σας να προστατεύονται απο τον ήλιο και την βροχή παράλληλα όμως να στεγνώνουν με τον πιο φυσικό και παραδοσιακό τρόπο.
 
Tαπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης : Στέγνωμα χαλιού Tαπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης : Στέγνωμα χαλιού

Διαδικασία 4 : Φύλαξη

Με ειδικό μηχάνημα μέτρησης της υγρασίας του τάπητα επιβεβαιώνεται το στέγνωμα στο 100%. Κατόπιν σκουπίζεται, στρώνεται το πέλος του χαλιού και τέλος συσκευάζεται σε ναϋλον για να καταλήξει σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια όπου και θα φειλαχθεί μέχρι την ώρα της παράδοσης.
 
Tαπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης : Φύλαξη χαλιού Tαπητοκαθαριστήρια Κωνσταντινίδης : Φύλαξη χαλιού